وعده سحر در ماه مبارک رمضان براي حفظ ميزان انرژي در طول روز و در ساعات روزه داري از اهميت زيادي برخوردار است.
ميزان غذا در وعده سحر بايد به اندازه متوسط باشد و مواد غذايي داراي فيبر مصرف شود.در وعده سحري بايد از تخم مرغ ، لبنيات يا گوشت درکنار ميوه و سبزيجات استفاده کرد.
درصورتيکه وعده سحري سنگين باشد، هضم غذا دشوار مي شود، بنابراين دراين وعده غذايي بايد از مصرف غذاهاي پرچرب و غذاهايي که باعث نفخ معده مي شود، پرهيز کرد.
دروعده سحر از نوشيدن چاي خودداري کنيد، زيرا کافئين موجود درآن، ادرار آور بوده و موجب تشنگي مي شود.ميوه و سبزيجات احساس تشنگي در طول روز را به تاخير مي اندازد ، ضمن اينکه مانع يبوست مي شود، خوردن انگور دروعده سحر توصيه مي شود.
مصرف سيب زميني يا نان سبوس دار يا هر نوع غذاي ديگري که حاوي کربوهيدرات باشد، مفيد است و از خوردن شيريني جات و شکلات پرهيز کنيد.در وعده سحري، آب را به آرامي و به تدريج بياشاميد.
منبع:جام جم